銭屋にメニューはありません。
それは決まった料理を
押しつけるのではなく、
お客さまの思いを叶えることが、
銭屋の理念だと考えているからです。
その日の食材、天候、気温から、
お客さまの言葉や
お身体の調子にまで意識を使い、
お客さまが求める料理をお出しする。
自然の恵みをとことん引き出しながら、
世界でも例を見ない
新しい料理にも挑戦する。
料理をお出しするその一秒前まで
技法、出し方、器を吟味し
料理を進化させる。
お客さまに幸せになっていただくため、
私たち銭屋は
あらゆる努力を続けてまいります。
There is no fixed menu at Zeniya.
At Zeniya we try to highlight the blessings of nature,
while pursuing new and globally-unique tastes and textures.
This involves careful selection of cooking techniques,
serving styles, and vessels,
always evolving the dish until just prior to serving.
Our mission is to make every effort
to delight and enchant our customers.